Comment

Utstillingsdisk i DuPont Corian for Tapwell.

I samarbeid med interiørarkitekt har vi levert en monster av en utstillingsdisk i Corian til Tapwell. Disken her over 7 meter lang og krevde en sterk ramme for feste i gulv og som kunne sikre stabilitet. Disken ble levert i 9 deler og montert sammen på stedet. Et morsomt prosjekt som krevde mange timer med CAD og koordinering før endelig montering. Resultatet har blitt en flott objekt og kanskje en av norges største enkeltproduksjoner i DuPont Corian.

Comment

Comment

NRK studio ski VM i Falun.

Flexiform leverte i år igjen studio elementer til NRK studio i Falun.

Comment

Comment

Resepsjonsdisk Riksrevisjonen

Etter å ha vunnet anbudskonkurransen på resepsjonsdisk til Riksrevisjonen står den nå på plass i Storgt. i Oslo til glede for brukerne. Disken er tegnet av ØKAW arkitekter i Deep Caviar Corian med lister i rustfritt stål og LED list i bunn, og er levert i samarbeid med JM entreprenører.

Comment

Comment

Flexiform leverer bord og gulvløsning med LED til TV2 i Rio.

Flexiform har i samarbeid med designer Anders Tomren laget bord og gulvløsning med LED til TV2 sitt studio i Rio.

Comment

Comment

Resepsjonsdisk i Corian til Jackon

Flexiform har tegnet og produsert ny resepsjondisk for Jackon AS. Disken er i Glacier White med innfeldt bokstaver som er bakbelyst. Grålaserte dører i Ask og posthyllesystem i Corian:)

Comment

Comment

Flexiform ansetter Rolf Sørum

Flexiform ønsker i disse dager Rolf H. Sørum velkommen på Flexiform teamet! Rolf har i mange år jobbet med LED i kombinasjon med akryl og regnes som en av norges beste på området. Vi gleder oss og ser frem mot nye og spennende prosjekter ikke minst med kombinasjonen Corian og LED.

Comment