Spesialinnredning.

Spesialinnredning er et vidt begrep som omfatter alt som må spesiallages til en bestemt plass. For vårt vedkommende betyr det resepsjonsdisker, belysningsprosjekter, Corian til kjøkken og bad og ikke minst TV-studioer som vi nå kan si vi har god erfaring med.

 

 
 

IMG_1278.JPG

TV-studio

TV-studio omfatter generelt scenografi, dvs. rammen rundt programlederne samt bord og sittesoner. Flexiform har vært fast leverandør av studio elementer til NRK i mange år og kan nå også legge til TV2 og TV Norge på merittlisten.


Redigert front 1.jpg

Resepsjonsdisker

En resepsjonsdisk er et arbeidssted samtidig som det er en mottakelsessone for besøkende, og krever derfor god planlegging for å fungere optimalt. Vi hjelper deg med å tegne og utforme tidsløse og holdbare resepsjonsdisker som samtidig uttrykker verdiene til ditt firma.

 

Belysningsprosjekter

Flexiform har lang og god erfaring med belysningsprosjetker både innendørs og utendørs. Vi bruker kvalitetsled for å sikre god lysevne over tid.

Lys Nygaardsgata.jpg

Monica og Even redigert.jpg

Corian til kjøkken og baderom

Corian er et holdbart og eksklusivt materiale som er svært godt egnet til kjøkken og bad på grunn av sin bakterieresistens og evne til å holde på finish gjennom enkelt vedlikehold.

Vi har et bredt spekter av servanter både i Corian og stål og hjelper til med oppmåling og montering.