Flexiform er ikke først og fremst en LED-leverandør, men vi gir deg som kunde muligheten til å få komplette løsninger med LED som en integrert komponent.

LED(Light Emitting Diodes). LED «imiterer» lys på en måte som gir høy grad av effektiv belysning i forhold til bruk av strøm. I tillegg er levetiden til LED ekstremt mye lenger enn en vanlig glødelampe som vi alle kjenner godt.

Dette er selvfølgelig grunnen til at LED etter hvert konkurrerer ut de gamle løsningene. LED lys har også hatt en formidabel utvikling de senere årene, hvor effekt/forbruk har blitt betydelig bedre. Dette er selvfølgelig veldig viktig i disse tider hvor klimaendringene står i fokus.

LED har flere fordeler. Lyskildene kan være ekstremt små. Ekstremt effektive og kan styres på en rekke måter for å skape illusjoner, dekor, opplevelser og for å markere detaljer i design, arkitektur eller kunstinstallasjoner. Bruk av LED gir det uendelige muligheter for belysning.

Flexiform kombinerer LED med de materialer vi allerede kjenner godt. Dette gir deg mange nye muligheter, ikke minste innenfor skjult belysning, markeringslys i møbler og spesialinnredning. Belyste dekorelementer. Bar- og restaurantløsninger. Sykehus og andre institusjoner hvor direkte lys ikke er egnet. Og i en uendelig rekke med andre situasjoner og bruksområder. Spør oss om løsninger!