Abildsø redigert 2.jpg
Monica og Even redigert.jpg
Abildsø redigert 2.jpg

Tjenester


SCROLL DOWN

Tjenester


TJENESTER

Flexiform består av et dyktig team av møbelsnekkere, prosjektledere og egen industridesigner som kan ta ideer fra første skisse til produksjon og ferdigstilling. Vi har høy kompetanse på Corian og Plexiglas og leverer alt fra resepsjonsdisker, butikkinnredning og LED løsninger.                            

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.


Design og konseptutvikling

Flexiform har egen Industridesigner som tegner og visualiserer som del av utviklingsprosessen. Vår kunnskap om produksjon gjør at vi kan redusere utviklingstiden og tegne produkter eller innredning som er direkte tilpasset behov og bruker.

Produksjon

I våre produksjonslokaler i Frerikstad gjør vi prototyper og spesialinnredning, mens vi gjennom våre partnere i Baltikum gjør volumserier og større produksjoner for å være konkurransedyktig på pris.

Montering/ferdigstilling

Vi gjør komplett ferdigstilling av produkt med montering, oppkobling av lys og nødvendige tilpassninger. Spesialinnredninger krever god kunnskap om materialitet og en god ferdigstilling er viktig for et godt resultat og fornøyd kunde.

Monica og Even redigert.jpg

kjøkken og bad


kjøkken og bad


Corian til kjøkken og baderom

Flexiform leverer Corian til bad og kjøkken etter mål og ønsker. Corian er et fantastisk materiale for bruk på kjøkken da det er sømløst, hygienisk og enkelt å holde rent.

 
Redigert 1.jpg

 

Vi leverer innredninger i Corian til private og bedrifter og har et bredt sortiment av vasker og kummer.

Redigert 1.jpg
Corian vask Karoline.jpg

Corian brosjyrer.

Corian og miljø.

Corian fargeoversikt.

Corian interiør.


Vasker og servanter

Vi har et bredt utvalg av kummer og servanter i stål og Corian. La deg inspirere av leverandørene fra Vivari, Franke og DuPont.

Vivari

Eneste tilbyder av vasker og servanter i hele Corian fargespekteret.

        FRANKE

Solide og stilrene stålkummer.

DuPont

Klassiske servanter for kjøkken og bad i Corian.