Om oss

Flexiform er Norges ledende leverandør av display og spesialinnredninger. Med kunnskap, innovasjon og godt håndverk er vi opptatt å bygge gode og varige kundeforhold. For oss er hver kunde unik og vi ser frem til å hjelpe deg!

Ta kontakt

Vår historie

Flexiform ble stiftet i 1995 under navnet Plastkomponenter og etablerte seg raskt som Norges ledende aktør innenfor bearbeiding av Plexiglas. Våre smarte spesialløsninger gjorde at kunder etter hvert ytret sterke ønsker om at vi skulle bearbeide mer enn bare Plast. I 2015 gjorde vi alvor av dette og endret derfor navn til Flexiform; vi startet med bearbeiding av tre/MDF, Solid Surface og integrete LED-løsninger. I dag er vi en stabil og fremgansrik bedrift med genuin kompetanse innenfor spesialinnredninger og display.

Vår misjon

Flexiform strever alltid etter kvalitet i alle ledd. Produktene skal holde det de lover, du skal få profesjonell service og leveringen skal komme frem til rett tid. Vår genuine interesse med forankring i norsk håndverk har lært oss å tenke holdbarhet - for miljøets skyld!

Våre ansatte

Remi Bergstrøm

Daglig leder / CEO / Salg

Tor Gunnar Andresen

Administrasjonsleder / Head of office

Dan Emil Winsvold

Prosjektleder / Industrial designer

Send oss en forespørsel

Ved å sende inn samtykker du i at vi kontakter deg om prosjektet og annen relevant informasjon. Informasjonen blir håndtert ihht Flexiform personvernerklæring som kan leses her.

Takk! Din forespørsel er mottatt.
Ups! Noe gikk galt. Er epostadressen riktig?