Prosessen

Prosessen frem til endelig produkt er spennende! Ingen case er helt like og det kan være flere veier frem til målet; en typisk kjørevei kan se ut som følger:

Design

Vi starter alltid vår prosess med et oppstartsmøte eller idédugnad. Vi vektlegger "å bli kjent" slik at vi får god forståelse av kunden og hvilket behov produktet skal dekke. Disse møtene har ofte en leken tilnærming hvor vi jobber oss frem til rett uttrykk i fellesskap.

Skissetegninger

Skisser

Basert på oppstartsmøte skisserer vi noen enkle tegninger og løsningsforslag.

Rådgivning

Vi gir teknisk rådgivning i fohold til å gjøre produktet produserbart, lønnsomt og brukervennlig. Perspektiv dreies i denne fasen mer mot produsent, sluttbruker og miljø.

Kort vei til verkstedet

Med egen in-house industridesigner gjør vi design og utvikling som del av vår leveranse. Om du ønsker et nytt produkt og trenger konseptløsninger eller kun konstruksjon av løsning for produksjon kan vi hjelpe deg.

Prototyping

Prototype(r) lages på vår fabrikk i Fredrikstad. Før volumproduksjon skal alltid prototype eller teknisk tegning godkjennes av kunde.

Produksjon

Produksjonsfasilitetene ved vår fabrikk i Fredrikstad er spesielt tilpasset displayproduksjon og innredninger. I tillegg har vi et stort nettverk av underleverandører og faste produsenter som hjelper oss ved større volum. Flexiform sikrer kvalitet og velger alltid den mest lønnsomme løsningen for deg!

Montering

Som en del av vår leveranse kan vi tilby montering på stedet. Vi har et stort nettverk av erfarende eksterne montører som utfører dette.

Send oss en forespørsel

Ved å sende inn samtykker du i at vi kontakter deg om prosjektet og annen relevant informasjon. Informasjonen blir håndtert ihht Flexiform personvernerklæring som kan leses her.

Takk! Din forespørsel er mottatt.
Ups! Noe gikk galt. Er epostadressen riktig?