Referanser
>
DNB "myntsamling"

DNB "myntsamling"

Vi i Flexiform var så heldige å få det ærefulle oppdraget med å lage innredningen til DNB sin myntutstilling ved hovedkontoret i Bjørvika. DNB engasjerte Zinc interiørarkitekter som ansvarlig for design og interiørarkitektur. I dette prosjektet var det spesielt viktig med nært og godt samarbeid med arkitekt; utover det rent visuelle var det mange krav og spesialtilpasninger som måtte hensyntas, blant annet i forhold til sikkerhet. Med bakgunn i holdbarhet og visuelt uttrykk ble det valgt å gjøre all innredning i hvit "Solid Surface". Elementene består av ulike montere, bord og en hel fasettvegg med integrert skuffseksjon.

En unik myntsamling som dette fortjener det beste utstillingsvinduet som er mulig å få; Hvert monter har derfor individuell spesialtilpasset belysning; Myntene "svever" fritt i en kantbelyst plexiglasskjerne bak sikkerhetsglasset i monterene. Dette lyset er nøye "tunet" for å løfte frem myntens naturlig patina, samtidig som alle detaljer skal komme tydelig frem.

Alle foto: Zinc/Thomas Mellbye

En unik myntsamling som dette fortjener det beste utstillingsvinduet som er mulig å få.

Prosjekt
Utført
Relatert tjeneste
Med bakgunn i holdbarhet og visuelt uttrykk ble det valgt å gjøre all innredning i hvit  "Solid Surface". Elementene består av ulike montere, bord og en hel fasettvegg med integrert skuffseksjon.
En unik myntsamling som dette fortjener det beste utstillingsvinduet som er mulig å få; Hvert monter har derfor individuell spesialtilpasset belysning; Myntene "svever" fritt i en kantbelyst plexiglasskjerne bak sikkerhetsglasset i monterene. Dette lyset er nøye "tunet" for å løfte frem myntens naturlig patina, samtidig som alle detaljer skal komme tydelig frem.

Se flere
referanser

SeeSalmon

SeeSalmon er et visningssenter for laks hvor elever og besøkende kan fordype seg i laksens liv.

Utstillingsprosjekter

Spesialinnredning - NRK Studio

Flexiform har i flere år levert spesialinnredninger til NRK sine produksjoner og studioer

Borddisplay
TV studio